Besök Trivselhus nya visningshus och upplev Smart Home Wiser

15 mars, 2024 Privat

Vad är egentligen ett smart hem?

Ett hem där du kan hålla koll på energiförbrukningen och reglera temperaturen i huset? Eller sitter det smarta i säkerheten att brandvarnarna även tänder belysningen i hela huset så att familjen snabbt hittar ut om olyckan är framme? Bygger du med Trivselhus är det enkelt att välja till smarta hem från Interaktiva Fastigheter.

Besök Trivselhus nya visningshus på husutställningen husknuten som är beläget vid Västra Frölunda.
Trivselhus visningshus med Smarta Hem från Interaktiva Fastigheter heter Villa Malevik och är ett tvåplanshus i modern stil där husets vinklar skapar utrymme för skyddade uteplatser. Integrerad teknik förenklar vardagen i detta hus. Entréplan med öppen samvarodel ger fin kontakt mellan kök, matplats och vardagsrum. Rymlig entré med bra förvaring. Föräldrasovrum kan valfritt placeras på överplan tillsammans med övriga sovrum, eller på entréplan istället för gästrum.

På överplan finns rymligt badrum med dubbla duschar, plats för badkar och avskärmad WC. Allrum och ett sovrum i anslutning till härlig balkong. Huset är sobert inrett av Frida Ramstedt på inredningsbloggen Trendenser, där inredning och färgsättning inspireras av västkustens klipplandskap där de brungrå tonerna i granit och gnejs har fått löpa som en röd tråd från fasaden in till valet av köksluckor och husets möblemang. För ökad komfort och energieffektivitet har Interaktiva Fastigheter installerat tillvalspaketet Smart Home Wiser.

Systemet som är installerat består av smarta uppkopplade enheter som energimätare, brandvarnare, vattenläckagesensorer och belysningsstyrning. Trivselhus visningshus Villa Malevik är öppet för visning när Husknuten har öppet! Trivselhus säljare är oftast på plats men vill du vara helt säker på att träffa dem i huset så hör gärna av dig till din Trivselhus-säljare innan du besöker Husknuten. Välkommen!

Om du har tekniska frågor om systemet och vill veta mer, tveka inte att kontakta Interaktiva Fastigheter direkt!
info@interaktivafastigheter.com
08-735 33 25